Zowel Lize (10) als Elske (41) hebben met veel plezier les van Paula (gehad):
Lize: Paula is erg aardig en ze kan goed uitleggen. Als je een foutje maakt hoort ze dat direct, dat vind ik heel knap!
Elske: De lessen zijn altijd zomaar voorbij. De piano waarop ik les krijg is heel fijn en klinkt mooi! Paula speelt zelf op de vleugel en soms spelen we samen, dat is leuk. 
Wat ik ook fijn vind is dat er een grote ruimte is waar ik les krijg en dat er dan niet allemaal mensen meekijken. 
Elske: het is al een tijdje terug dat ik les heb gehad van Paula. Ik ben er mee gestopt omdat ik geen tijd meer had om te oefenen, niet omdat de lessen niet leuk waren!
Ook bij mij vlogen de lessen voorbij. Ik heb veel geleerd. Voor volwassenen heeft ze een andere lesmethode dan voor de kinderen. 
Ik ben bij Paula op les gegaan omdat mijn zusje jaren les heeft gehad en zij ontzettend mooi kon spelen. 

“Als je een goede pianodocent zoekt is Paula absoluut een aanrader!” 


Door Ceciel van Wijngaarden 15 jaar:
Op mijn 7e begon ik met pianospelen bij Paula. Inmiddels is zij al 8 jaar mijn pianodocent, waar ik erg blij mee ben! De lessen hebben altijd aangesloten bij wat ik nodig had om het leuk te houden. Er was een periode dat ik wilde stoppen met pianospelen. Paula heeft toen met mij meegedacht hoe ik het misschien weer leuk kon gaan vinden. We zijn toen samen gaan zoeken naar muziek die ik leuk vond en die wel uitdagend genoeg bleef. Dat werkte en ik ben blijven pianospelen!

Muziek is nu mijn examenvak. Paula helpt me om stukken voor school goed voor te bereiden of aan te passen. Dat is heel fijn, juist doordat we elkaar zo goed kennen. Zij weet wat ik gemakkelijk kan, moeilijk vindt en dat ik voorspeelavonden leuk, maar ook spannend vind. Het is heel fijn om pianoles te krijgen van Paula.

“Het is heel fijn om pianoles te krijgen van Paula”


Door Sanne, 8 jaar:
Ik ben begonnen met pianospelen toen ik 5 jaar was . Ik zit bij juf Paula ik vind het daar heel leuk. Soms vind ik het nog wel moeilijk . Het is vaak heel erg gezellig met juf. Ik volg al vanaf mijn vijfde pianoles bij juf Paula. Elke les is super leuk omdat ze altijd iets leuks bedenkt. Ik speel allerlei soorten  muziek. Ze helpt me als ik iets niet snap. We hebben ook tijd om af en toe gezellig te kletsen. Ook organiseert juf Paula regelmatig voorspeelmiddagen. Ik speel dan ook samen met andere kinderen. Samen muziek maken is leuk. Nu ben ik bezig mij voor te bereiden op het Epta examen. Juf Paula helpt mij daar heel goed bij. 

“Ik speel dan ook samen met andere kinderen”


Louise:
Wanneer jonge kinderen graag een muziekinstrument willen spelen is het heel fijn als er een docent is die aansluit bij het jonge kind en zijn/haar (muzikale) beleving en ervaring. Paula Hopster heeft veel affiniteit met kinderen en voelt goed aan waar de behoefte ligt en welke aanpak voor het kind prettig werkt.
Paula is geduldig en vriendelijk wat heel fijn is tijdens de pianolessen. Ze heeft een positieve houding waardoor onze dochter veel zelfvertrouwen krijgt in het spelen van piano. Paula denkt mee met ouders wanneer dit nodig is. Ze laat onze dochter op haar eigen tempo muziek maken en zorgt voor de nodige afwisseling en humor tijdens de lessen. Kortom; wij zijn blij met Paula als pianodocent.

“Ze laat onze dochter op haar eigen tempo muziek maken en zorgt voor de nodige afwisseling en humor tijdens de lessen”


Karin:
Al heel wat jaren hebben mijn 2 dochters les bij Paula. Hoe verschillend mijn dochters zijn, zo flexibel past Paula de lesmethodes aan afgestemd op wat voor hun het leukst en het beste werkt. Paula is een leuke, goede pianodocente!

“Hoe verschillend mijn dochters zijn, zo flexibel past Paula de lesmethodes aan afgestemd op wat voor hun het leukst en het beste werkt”